27 Mayıs 2009 Çarşamba

Psycho Cepkin















Müzikte diyalektik

Bir insanın hem mavi saçları hemde sivriburun ayakkabıları varsa orda durup bir düşünmek gerekir!

Bir insanın müziği hem ilahiyi hemde semsert bişeyleyi hatırlatıyorsa orda durup bir daha düşünmek gerekir!

Müziğe,sözlere çok büyük anlamlar getirdin.

Hissittiklerimizi bize bir daha hissettirdin.

Varsın millet soytarı desin.Tarihin her döneminde sonradan taptıkları peygamberlere bile soytarı dememişmiydi bu insanoğlu?

Büyük adamsın.

The Fight Song




But I'm not a slave to a god
that doesn't exist
But I'm not a slave to world
that doesn't give a shit


yani ,

Kölesi değilim
Var olmayan bir Tanrı'nın
Kölesi değilim
Umrunda olmadığım bir dünyanın
Kölesi değilim

Homoseksüellik Kargaşası


Aklıma geldi geçen gün.Bu özellik insanların %99 unda ...

Birinin homoseksüel oldugunu duydugumuzda , gördüğümüzde , anladığımızda hemen aklımıza o kişinin sadece sevişmek istediği duygularının sadece cinsel yönde işlediği fikrine kapılıyoruz hemen bununla ilgili espriler yapıyoruz doğrumudur ?

Belki bu insanların tek istediği şey başı omuza yaslamaktan ibarettir ?





Not : I'm not a homosexuel :)

Check me on Facebook



B
ul beni Facebookta
Bak profil fotolarıma
Begenirsen duvarımı
Yaz beni in a relationshipına










Niye öyle oldu bilmiyorum lakin iyi olmadı.Gençliğin ne kadar yoz boz yap boz bir ruh hali içinde bu kadar popülarite ve yozlugun göbeğinde oldugundanda söz etmiyeceğim.

Benim kafama takılan bu e-kimlik ve onun psikolojisi

-Herkesin gözünde her fotoğrafta - açık alanda,kapalı alanda,barda,pavyonda hatta tualette- bir gözlük.Yahu buna ne gerek var.Kendiniz olun arkadaşlar kardeşler.Haa bunları ben eski ve oturaklı bir gözlük kullanıcısıyım taklitlerimden sakının babında yazmıyorum.Amann ha!! ama yani bilmiyorum çok itici yahu

-Facebook'un feysbuk olarak yazılması.Bunun altındaki psikoloji bence şudur : aslında herkes alt bilincinde facebooka önem verir ama bi cool duruş peşindedir.-Adam ya da kadın çok cool yakışıyo arkasıda boş değil-gibisinden.Hani daha temiz bir cümleyle ifade edicek olursak bu bilerek yapılan yazım hatasının altında aslında facebook un önemli olmadığı,umrunda olmadığı mesajını vermek yatıyor tabi yersen...Hani bu şu duruma benziyor.Herkese bir lakap takılması

-Tualetcilere kafayı fena takmış durumdayım.Hiç mi aile terbiyesi almadınız ? Her gördüğünüz tualette resim çekmek ayıp değilmi yahu? ( Bu giriş olmadı sanki neyse kıvırmaya çalışıcam) yani öyle işte.Vazgeçin artık şu tualet aynalarından ....Yeter be !(kıvıramadım)


-Birde fan muhabbeti var.Bir örnekle açıklayayım.Atıyorum Murat became a fan of ultrAslan grubu sevenleri.Burda Muratın amacı ultrAslan grubunun fanı olmak ama olmamış Murat sen ultrAslan ın değil , ultrAslanı sevenlerin seveni olmuşssun.Kavram Kargaşası.Bu hatayı yaptın ya Murat Seni sevenide sevmiyoruz artık.Tur at.Olsun canım ne önemi var maksat şeklimiz olsun.


-En kızdığım noktalardan bir tanesi.Moda oldu Facebookta insanlar saniye saniye haberleri izliyolar ve haberi alır almaz açıyorlar grubu.Buna bi dereceye kadar lafım yok.Lafım yok derken sadece bu kadar olsa.Hassas,anlamlı,anlamsız her grubun isminin sonunda ''Arkadaş listeni davet etmiyeceksen katılma'' yahu of ! ne kadar boş işler bunlar.Neden bu kadar önemli çok üye olması? Grup sex mi yapıcaksınız ? Yapmayın yahu biraz daha anlamlı gruplar açın rica ediyorum.Devam devam aynen devam.Çek ordan bi grup acılı olsun....


Cinsniyet


Gazetede okuduğum haber karşısında tam manasını bilmediğimi farkettim.

Nedir? Bu Travestilik.Tam manası nedir.

Hemen açıklayalım :

Travestilik : Karşı cinsin kıyafetlerini giymek.

Transeksüellik : Kestirmek.


imiş.

==