16 Temmuz 2009 Perşembe

Milletinkiler


Ben anlamıyorum yahu...

Nasıl yani nasıl ? Ne yapar bu milletin vekilleri....

Göbekli , gözlüklü bu aristokrat ağalar ne işe yararlar ?

Şaka gibi yahu şaka gibi.Hiç bir özellikleri kalmamış sadece öylece takılan , gerçekten abartmıyorum sadece öylece takılan bu adamlar , adam! başı 1000 küsür tl sağlık harcaması yapıyormuş her ay.Her ay adam başı 1000 küsür tl.Napıyo bu adamlar ? Her ay kanser mi oluyolar ? Ya da her ay 2-3 MR çektirip bunları Facebookta profil fotoğrafımı yapıyorlar?

Hiç bir iş yapmıyolar hiçbir iş.Tekrar söylüyorum hiçbir iş!Geçen senelerde bu adamların ne iş yaptıklarına dair çok güzel bir örnek çıkmıştı meydana.Akp hükümetinin verdiği bir yasa teklifi vardı.Klasik mecliste yasa teklifi tartışıyolar.Meclis bomboş.Hepsi dışarda çay içiyor.Oylama vakti geliyor hepsi hurra salona geliyolar.O kadar alakasızlar ki Hayır oyu kullanıyolar ve kendi verdikleri yasa tasarısını reddediyolar.Bu hayır oyunun anlamı politik bir duruş değil ha aman duruş , doğruluk muhabbeti olarak anlaşılmasın.Adamlar bihaber.


Çok alakasız bir durum var ortada malesef.Hiç bir şeyden haberleri yok ağaların meclisi çay bahçesi olarak kullanıyolar.

Üstüne 10bin e yakın maaş alıyolar ..
30 çeşit yemeği 500 kuruşa yiyorlar(Yanlış anlamadınız yaklaşık 2-3 sakız parası)
Birde yemeği yedikten sonra arada mecliste kavga ediyolar.Ohh sporda bedava.Eheh

Gözümüz yok bari işinizi az çok yapın demiyorum ben.Yıllarca dedikte noldu.Evet gözümüz var.Arkadaş gelin çıkın delikanlı gibi itiraf edin.Biz bu işten anlamıyoruz bırakın takılalım öyle ismimizde Milletin pişmiş kelleleri olsun diyin bitsin.

Hey gidi hey be.

Soyut Pilav


Neden soyutlar ki kendini kendi familyasından?

Yeni olan herşey ilgi çeker.İnsan kendini bundan ilk etapta soyutlayamaz çoğu zaman.Olayın yeniliği ve dolayısıyla o ilk heyecanı geçtikten sonra farkeder insan göz boyama dünyasının varlığını.

Sonra pişman olur.Gözündeki boya akınca pişman olur.Vay ben ne salakmışım der kendi kendine.Sonra korkar tekrar pişman olmaktan ve sonra soyutlar kendini var olanlardan.Yani yeniyi kaldıramaz.İstemez.Her an hazır ve nazır olmak ister.Her an ama yani...

Neyse

Ben gideyim.